Klinkende Stad voor kids

Klang-Spiel-Raum, Erwin Stache Klinkende Stad is een ontdekkingstocht in de wondere wereld van de geluidskunst. Op diverse plaatsen in de stad zijn er ongewone ontmoetingen met ronddraaiende luidsprekers, een klinkend aquarium, een orkest van gevonden voorwerpen bespeeld door waterdruppels en compositie voor geperste lucht.

Speciaal voor kids is er woensdagnamiddag een rondleiding in deze wondere wereld. Niet alleen om naar te kijken, maar ook om actief zelf de meest vreemde klanken te produceren uit de meest vreemde instrumenten. En omdat je van zo’n avontuurlijke ontdekkingstocht toch wel grote honger kunt krijgen, is er om 16.00 een gratis vieruurtje.

En ok op de slotdag staan de kinderen centraal. Dan is er Sonokids, een avontuurlijk programma vol vreemde stemgeluiden, robotjes, wervelende dans, animatiefilm en uiteraard… muziek

Tijd en plaats van het gebeuren :

Happy New Ears : Klinkende Stad voor Kids
Woensdag 26 september 2007 om 14.00 u
Sonokids
Zondag 30 september 2007 om 15.00 u
Budascoop
Kapucijnenstraat 10
8500 Kortrijk

Meer info : www.happynewears.be

Elders op Oorgetuige :
Klinkende Stad : geluidswandeling door het Kortrijkse centrum, 13/09/2007
Happy New Ears : Kortrijk als epicentrum van nieuwe muziek, 11/09/2007