Jonge wolven : Michiel Demalssche, Evert Bogaert & Simon De Poorter studeren af als componist

Michiel  Demalssche Op dinsdag 23 juni studeren Michiel Demalssche, Evert Bogaert en Simon De Poorter af als componist. Het publiek kan een hele avond genieten van het beste dat deze jonge componisten te bieden hebben. Michiel Demalssche laat opnames van verschillende symfonische werken horen. Evert Bogaert brengt diverse ensembles, concerten voor piano, hobo en klarinet en een kinderspel voor zang, piano en gitaar. Simon De Poorter laat onder andere composities voor houtkwartet, gemengde ensembles, een septet en een fluitkwintet horen.

Tijd en plaats van het gebeuren :

Michiel Demalssche, Evert Bogaert & Simon De Poorter : Masterproef in de compositie
Dinsdag 23 juni 2009 om 18.00 u
Koninklijk Conservatorium – Miryzaal

Hoogpoort 64
9000 Gent

Meer info : cons.hogent.be