November Music Dag in Amsterdam : de beste muziek van nu door de makers van nu

November Music Dag November Music en Muziekgebouw aan ’t IJ slaan de handen ineen voor de tweede November Music Dag op zondag 3 mei in Amsterdam. Op het programma staan enkele hoogtepunten van de afgelopen edities. Het is mogelijk om losse kaarten te kopen voor de verschillende concerten of een passe-partout tegen een aantrekkelijke kortingsprijs.

Programma:

– Soselo in Siberia – 13.00 uur
Zinsbegoochelende voorstelling vol psychedelische pop, electronics en videomanipulaties met Rosa Ensemble, Eefje de Visser en 331/3 Collective.

– The End of Desire – 15.00 uur
Componist Ian Wilson laat saxofonist Ties Mellema alle kleuren van zijn saxofoons opzoeken in dit mythologische, muziektheatrale verhaal.

– ZAPP4 & Jan Bang – 17.00 uur
Het Nederlandse strijkkwartet ZAPP4 ontmoet de Noorse elektronica wizard Jan Bang. Ze speelden voor het eerst samen in deze combinatie tijdens November Music 2013 en gaan sindsdien de wereld over.

– Dances & Canons – 20.15 uur
De dromerige, minimalistische klanklandschappen van componiste Kate Moore verschenen vorig jaar op het prestigieuze platenlabel ECM Records en werden lovend ontvangen in de pers. Uitvoering door pianiste Saskia Lankhoorn in een bijzondere setting met prachtige lichtsculptuur.

– Echo Moiré-Sonic Vehicles – 14.15, 16.15 & 19.30 uur
Performance van Matteo Marangoni. Robots bespelen de ruimte en creëren geluidsbeelden.

Praktische info :

November Music Dag
Zondag 3 mei 2015 vanaf 13.00 u
Muziekgebouw aan ’t IJ – Amsterdam (NL)

Het volledige programma en alle verdere info vind je op www.muziekgebouw.nl

Eén antwoord op “November Music Dag in Amsterdam : de beste muziek van nu door de makers van nu”

Reacties zijn gesloten.